20 Kasım 2012 Salı

İmzanızı Atın, Özgürlüklerinize Sahip Çıkın!


"Turkcell, cep telefonundan atılacak “EVET” yazan bir SMS’i sağlıklı bir irade beyanı kabul etmektedir. Oysa bugün hattınızın tarifesini değiştirmek için bile iletişim merkezine gitmeniz gerekmektedir. O mesajın, baskı ya da şiddet altında atılmadığından nasıl emin olunabilir? Zaten uygulama küçük çocuğunu, hasta yakınını ihtiyaç nedeniyle takip etmek isteyen bir insanın kullanımına süreklilik sağlamayacak şekilde 1, 6, 12 ve 24 saatlik seçeneklerle takibe olanak tanımakta, her periyod sonunda yenilenmesi gerekmektedir. Bu yalnızca, art niyetli durumlarda kullanıma yol açacak bir uygulamadır. İnsan hayatının, insan özgürlüklerinin bu kadar basitleştirilmesine suskun kalınmamalıdır!" 

Özetiyle ve üyesi olmaktan mutluluk duyduğum ekibin kararıyla bir imza kampanyası başlattık. Şimdi siz duyarlı okuyucular ne mi yapabilirsiniz? Bu linke tıklayıp imza atabilirsiniz. Detayları okuyup aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Fikirleriniz varsa paylaşabilirsiniz.

Ayrıca bana ilk dakikadan itibaren destek veren iş arkadaşlarıma, ekip arkadaşlarıma, sosyal medyada paylaşan, dikkat çeken ve imza veren, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler. Özgürlüklerimizin ve haklarımızın kıymetini bildiğimiz, güzel günler dinlerim.. =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.